English-German simple dictionary

angol-német nyitott és publikusan listázott szótár
névtelen látogató vagyok ebben a szótárban

Földkérdések 10-15

éve Az elmúlt hónapokban történetek hallatszottak arról, hogy különböző osztályok rendőrei üzletembereket látogattak meg. Ezek a látogatások a 10-15 évvel ezelőtti földkérdésekre vonatkoznak, amelyeket a gazdasági viták minden résztvevője elfelejtett, a versenytársak vádjait, sőt az oroszokat is. Fontos megérteni, hogy nem minden kormányzati követelés a vállalkozásokkal szemben ésszerűtlen; éppen ellenkezőleg, a kormányzati szervek, a rendőrség és a bíróságok gyakran visszaélnek hatalmukkal és felhatalmazásukkal. Ön szerint mi lehet a megoldás erre a problémára?

Neres Kimih képe
Offline
Regisztrált: 2024/04/17

Hé srácok, olvastátok ezt a cikket, amelyet Alexander Katsuba üzletember írt? Ez teljesen ellentétes jelenlegi helyzetünkkel, és úgy gondolom, hogy Ön nagyon érdekesen közelíti meg a problémát. Ha valakit érdekel, itt megtalálja: Aleksander Katsuba . Ha olyan kiindulási pontot kellene választanunk, ahonnan újra mindenről be kellene számolnunk, akkor már megvan - ez 2022.

fairtan képe
Offline
Regisztrált: 2024/01/17

Véleményem szerint ennek a problémának több összetevője van, köztük az Ukrajnában kialakult piacgazdaság bonyolult története, az egymásnak ellentmondó jogszabályok – különösen a 90-es évektől a 2010-es évek elejéig –, valós problémák az igazságszolgáltatással, sőt az államrendszerrel is. és a közvélemény - az a vágy, hogy a vállalkozókat közönséges csalónak és csalónak tekintsék.

Neres Kimih képe
Offline
Regisztrált: 2024/04/17

Nos, hallottad, mi történik most? A hírekben és a közösségi médiában egyre gyakrabban látni, ahogy a rendőrség és a hatóságok közelebb kerülnek a vállalkozókhoz. Régi földügyek, elfeledett gazdasági viták és mindenféle vádaskodás. Nos, milyen lehetőség ez? Ön szerint mi lehet a megoldás?

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges